Lilleborgs fabrikk
på Ski opplever gledelig
overskuddsvekst i år.

Både på dagen
og på natta.

Rune Østerås, elektriker

Omo, Blenda, Zalo, Comfort og Krystal – du kjenner dem alle, selvfølgelig. Men visste du at alt produseres på Lilleborgs fabrikk på Ski, en halvtime fra Oslo? Der jobber de døgnkontinuerlige skift for å dekke et voksende salg.

– Vi vet at overskudd skapes av medarbeidere som trives. Derfor får vi to fruktkurver fra Jobbfrukt hver dag – én på formiddagen og én til dem som jobber natta.

Og vi ser resultatene: Bedre miljø, lavere sykefravær og økt trivsel for alle, forteller fabrikkledelsen. Og betror oss at de eksotiske fruktene går aller først, men at hver eneste Jobbfruktkurv blir spist tom.

– For oss er dette et av flere trivselstiltak, og et tiltak som synes på bunnlinja vår. Nærværet på jobb har aldri vært høyere, fastslår de.

Vil du også øke overskuddet på arbeidsplassen?

  • FRUKTKURV – 5 kg

    FRUKTKURV – 5 kg

    Standard Jobbfrukt-kurv veier 5 kg og inneholder alltid epler, pærer, druer, bananer og nøttemix uten tilsatt sukker. I tillegg toppes kurven med sesongprodukter som f.eks. nektariner, diverse tomatvarianter, klementiner, appelsiner, plommer, physalis, sukkererter o.a.

    kr 210 + mva fritt levert*
    Bestille


* Nord for Trondheim by tilkommer et frakttillegg på kr 10 per kurv. Alle priser er eks. 15 % mva.

Tips sjefen din om dette sjefstilbudet!

Hvor mye trenger vi?

Mange lurer på hvor mye de skal bestille. Vi pleier å si at en 5 kg kurv per uke holder til 6–7 personer.

Fruktkalkulator

Antall medarbeidere:

Vårt forslag:

Sjekkliste

  • Er alle etasjer dekket?
  • Skal dere ha frukt i resepsjonen, slik at dere gir et positivt signal til besøkende?
  • Har dere hvilerom eller andre fellesrom og -arealer som bør dekkes?
  • Skal dere ha frukt tilgjengelig i møterom?

Trenger du råd og veiledning, er det selvfølgelig bare å ta kontakt.