Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Om Jobbfrukt

Ved å abonnere på en Jobbfruktkurv vil du alltid være garantert å motta ferske råvarer av høy kvalitet fra BAMA. Men i tillegg til å bidra til energipåfyll til deg og dine kollegaer bidrar du også til å støtte verdifulle arbeidsplasser for arbeidstakere med tilrettelagte behov.

Vi har i dag over 70 stolte sysselsatte bedrifter, som gjennom opplæring på vår Jobbfrukt-skole, pakker og leverer Jobbfruktkurvene. Vi følger retningslinjene for varehåndtering og mattrygghet og overholder Mattilsynets regler om hygiene, pakking og distribusjon.

 

Vi er å finne i hele Norge og leverer til store og små bedrifter i offentlig og privat sektor.

 

Norges ledende selskap innen fersk frukt og grønt, BAMA, leverer all frukt og grønt i kurvene. Med BAMA får vi mulighet til å fylle Jobbfruktkurvene med sesongens beste råvarer av høy kvalitet både fra innland og utland.

 

Gjennom konseptet Jobbfrukt støtter vi opp under FNs bærekraftsmål nummer 8, som går ut på å fremme varig, inkluderende og bærekraftig økonomisk vekst, og full sysselsetting og anstendig arbeid for alle. Det er økende interesse i samfunnet og i norsk næringsliv at disse målene blir overholdt.

 

Vi ser frem til å fortsette å spre ekte fruktglede, energi på arbeidsplasser og dele ut kurven med mening.